A kormány a nemzet érdekeit védi

2016. október 01.
Ossza meg ismerőseivel!

    A KDNP soproni vezetésével találkozott Semjén Zsolt a párt elnöke pénteken. A népszavazási kampány finisében tartott rendezvényen Firtl Mátyás a város kereszténydemokrata országgyűlési képviselője és a soproni szervezet vezetői tájékoztatták a párt első emberét a helyi kampányban végzett munkáról.

    Az aktivisták standolással és a részvételre buzdító levelek személyre szóló eljuttatásával is kivették részüket a sorsdöntő népszavazás sikerre vitele érdekében. Semjén Zsolt a NEM szavazatok fontosságát hangsúlyozta Magyarország és Európa keresztény értékei megvédése és megtartása érdekében. Hangsúlyozta, a miniszterelnök és kormány intézkedései és nemzetközi megnyilatkozásai nemzet érdekeit védik. Keresztény emberként kötelezettségeink vannak: caritas a szenvedő, üldözött ember iránt, védelem a szervezett migrációval szemben.

    Kérte, hogy a soproni kereszténydemokraták a kampány finisében is segítsék meggyőzni a polgárokat, hogy mindenki vegye ki részét hazánk védelméből és menjen el szavazni október 2-án.

    (semjenzsolt.hu)