Bízunk a magyar nép józan eszében

2016. október 02.
Ossza meg ismerőseivel!

    A népszavazás következményeit mindenki viselni fogja generációkon keresztül, és ha most a magyar nép ezt elrontja, az nem reparálható – mondta Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke vasárnap újságíróknak, miután leadta szavazatát a főváros II. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban.

    Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, felesége, Semjénné Menus Gabriella, fia, Semjén Álmos és édesanyja, Semjén Miklósné társaságában leadja szavazatát a főváros II. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban kialakított 63. szavazókörben a kvótareferendum napján, 2016. október 2-án. A népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban írták ki. (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

    Semjén Zsolt kiemelte: ez nem olyan, mint egy választás, hogy majd négy év múlva választunk egy másik kormányt.

    Amiről most döntünk, annak a következményeit nemcsak nekünk, hanem a gyermekeinknek, unokáinknak is viselnie kell – fogalmazott a kormányfő helyettese, hozzátéve: innentől nincs olyan, hogy jobboldali, meg baloldali szavazó.

    A KDNP elnöke azt mondta, bízik a magyar nép “józan eszében és az önvédelmi reflexeiben”.

    (Forrás: MTI)